top of page

Återanslut till kroppens inre NATURLIGA MILJÖ genom

levande VATTEN

About

LEVANDE VATTEN är nyckeln till
optimal och hållbar hälsa

GOD HÄLSA, BÄTTRE MILJÖ, BÄTTRE EKONOMI

Vi består av 70% vatten och det styr kroppens alla funktioner och system. Undersökningar visar att 75% av befolkningen är uttorkade. Uttorkning kan leda till avsevärt begränsad energiproduktion och sämre hälsa.

 

Människan behöver bli medveten om det rätta vattnets vikt gällande hälsa då det påverkar den personliga hälsan, energin och vårt mentala mående.

 

Genom att bara byta ut vårt kranvatten mot vatten som har samma egenskaper som källvatten som även håller de egenskaper det är tänkt att vi ska få i oss, kan vi uppleva stora skillnader i vårt mående, direkt och i en förlängning.

 

Att skapa optimala förutsättningar för hälsa så som att ha högre energinivåer, starkare immunförsvar och högre mental vitalitet - ökar tillväxt på flera plan både individuellt men även det kollektiva klimatet inom exempelvis en organisation.

 

På det privata planet förändras allt när optimal hälsa skapas genom att förändra vår fysiska grundessens - vatten. 

natural-reserve-480985_1920.jpg

Problemet

Förstår vi hur stor inverkan rätt sorts vatten har på människors fysiska och mentala
välmående så har vi nyckeln till att låsa upp en enorm 
prestationspotential.

Ohälsa
Idag styr ohälsa samhället och klimatet, var och varannan människa lider av åkommor, kända eller i tystnad. Både den fysiska och psykiska ohälsan stiger för varje år.

Det finns en uppfattning att det kan vara kostsamt att ta hand om sin hälsa men då man slår samman kostnaderna som blir för att vara sjuk så inser vi snabbt att hålla sig i god form inte är särskilt kostsamt om man jämför med det.

VATTEN ÄR LIV 

Vi människor består av 70% vatten och är avgörande för alla processer och aktiviteter vi gör i livet. Kroppen använder vatten för att kunna hålla en normal hastighet på kroppens nedbrytningsprocess då vatten har en antioxidant effekt på kroppen.

Har vi inte tillräcklig hydrering/tillgång på vatten, så kommer nedbrytningsprocessen gå avsevärt mycket fortare och detta kan ha många oönskade fysiska och mentala effekter.

 

 

DRICK MER VATTEN

Drick mer kranvatten - är vi vana att lystra till, för att hjälpa hälsan, är det tänkt. Det är dock med dagens vatten svårt att absorbera just kranvatten till den nivå som vi behöver för att kunna bli fullt återfuktade. Även om vi dricker tillräckligt med kranvatten så är absorptionsförmågan oftast begränsad.

 

Alla kroppens processer och system är beroende av att vattnet som finns längst in i cellerna har en negativ laddning. Kranvatten har idag på grund av sättet det behandlas, en stark positiv laddning och en struktur som gör att vattnet inte kan passera in i vattenkanalen in i cellen, vilket kan skapa uttorkning och obalanser som leder till olika symtom eller rent av till sjukdom.

 

Studier visar att 92% av människor i västvärlden är kroniskt uttorkade och det finns många symtom som tyder på uttorkning

som man kanske inte tror är dehydreringsorsakat. Nedan finner du en kort lista på några av dessa symptom som vi också naturligt kan förstå påverkar arbetsförmågan och det allmänna måendet.

 

 • Trötthet och utmattning (många utbrända är egentligen svårt uttorkade)

 • Övervikt

 • Dålig sömn

 • Koncentration och kvickhet

 • Hjärndimma

 • Humörsvängningar

 • PMS

 • Försämrad njurfunktion och stenar

 • Smärta i kroppen

 • Huvudvärk

 • Dåligt immunförsvar

 • Mag- och tarmproblem

 • Allergier

 • Högt blodtryck, hög puls, hjärtinfarkt

 • Omotiverad 

 • Demens

 • Minskad glädje eller även depression

 • Ångest, oro, överdrivna rädslor

 • Förvärrar tillstånd som ADHD, autism, bipolär och andra mentala svårigheter. Ibland kan även dålig hydrering vara en bidragande orsak till att dessa symptom uppstått från början.

Hjärnan består av ca 80% vatten och hjärnan förbrukar även 30% av all näring vi får i oss. Är vi uttorkade så är det hög chans att blodets förmåga att leverera näring till hjärnan är reducerad. Genom detta kan vi förstå att en både uttorkad och näringsfattig hjärna med största sannolikhet är avsevärt mycket mer begränsad i sin kapacitet än en väl hydrerad.

Vårt kranvatten idag innehåller också mycket kemikalier som reningsverken inte är gjorda för att kunna hantera, att då ha ett rent och laddat vatten minskar mängden kemikalier i vattnet och ger kroppen en chans att rensa ut eventuella kemikalier som lagrats i kroppens vävnader över tid.

Lösningen

En högkvalitativ japansk vattenteknologi som efterliknar egenskaperna
av vattnet i de mest potenta källorna på jorden.

Levande vatten
På jorden så finns det en handfull källor människan har vandrat till sen tidernas begynnelse för att ta del av dess potenta egenskaper. Vattnet är rent, har en stark negativ laddning och rätt struktur för att kunna passera in i vattenkanalen i cellen.

Japaner har en kultur av att jobba med förebyggande hälsa istället för fokus på akutvård som västvärlden, de började forska på det här vattnet sedan lång tid tillbaka.

För 50 år sedan grundades ett japanskt prestigefyllt företag som tillverkar en högkvalitativ vattenjoniseringsteknologi som skapar de exakta egenskaper som finns i dessa källor. Egenskaperna skapar ett vatten som kallas för "Levande vatten". Vattnet från den här teknologin kallas för Kangenvatten (trademark).

Starkt antioxidant

Levande vatten bildas naturligt genom ständig rörelse, elektricitet från marken och mineraler och är en av de viktigaste aspekterna för liv. Vatten i sin naturliga form innehar antioxidantiska egenskaper som motverkar de nedbrytande processerna i kroppen orsakat av saker som stress, kemikalier och ohälsosam livsstil och har en stor antioxidant potential.

 

Djupt Återfuktande

Levande vatten har precis rätt struktur och en negativ laddning som gör det lätt för vattnet att absorberas, det har alltså en djupt återfuktande effekt som gör att kroppens kugghjul kan snurra på optimalt då nästan varje process i kroppen kräver vatten.

Naturligt Utrensande och Energigivande

Då vi är fullt återfuktade och har tillräckligt med negativ laddning i cellerna så kan kroppen börja fokusera på att läka och rensa ut slaggprodukter. Detta skapar också en högre förmåga för mitokondrierna i cellerna att börja producera energi, inte många vet att kroppens energiproduktion till stor del är beroende av negativt laddat vatten!

Idag äger över 2 miljoner människor en maskin och de finns på många sjukhus och kliniker världen över.

En kostnadseffektiv vattenteknologi som kan ge enormt tillbaka på flera plan

Den här teknologin är framtiden, den har varit en enorm tillgång för privatpersoner, företag och sjukhus i 50 år. Vattnet gynnar hälsan på både fysiska och mentala plan och detta i sin tur har en stor potential att optimera klimat, livslust, prestation, resultat och miljö då den även har flera miljöcertifieringar. 

Verifiering

En medicinskt klassificerad teknologi som används av ledande läkare,

näringsterapeuter och kliniker världen över.

Certificates_transparent.png

Certifieringar
Företaget vi är återförsäljare för har både miljö- och kvalitétscertifieringar, kvalitén är så pass hög att teknologin håller upp till 25-30 år om man följer instruktionerna för underhåll. Maskinen är medicinskt klassificerad vilket ger en trygghet i både dess hållbarhet men även i prestanda och effekter. Att den finns på så många kliniker världen över visar på att den kan leva upp till sitt rykte.

Ledande inom förebyggande hälsovård använder till klienter och patienter dagligen
 

Dr. Hiromi Shinya är rankad som top 10 bästa läkaren i världen, nyligen bortgången

Största delen av hans tid som läkare såg han patient efter patient inte behöva någon annan form av behandling än att gå på ett program med levande föda och stor del levande vatten. 80% av hans patienter behövde ingen annan behandling.

 

Shan Stratton jobbar med de högst betalda atleterna i världen

En av världens bästa näringsterapeuter som jobbar som coach åt NBA, NFL, MLB, PGA, LPGA, NASCAR, NHL,NY YANKEES, AZ DIAMONDBACKS, HOUSTON ROCKETS, LA DODGERS med fler. Han har arbetat med otaliga kända idrottare som Kurt Warner, Maria Sharapova, Reggie Jackson, Cynthia Cooper och så vidare. Han säger att dricka Kangenvatten är den saknade länken till övergripande hälsa och prestanda för idrottare. Hans klienter får avsevärt bättre resultat i sin prestation då de implementerar vattnet i deras träning.

Dr. Corinne Allen jobbar med svårt hjärnskadade människor 

Den här djupt kompetenta kvinnan jobbar med hjärnan och hur bland annat vatten har för effekt på vår hjärna och mentala tillstånd och har sett otroliga förbättringar på sin klinik där hon behandlar patienter med hjärnproblematik både fysiskt och mentalt.

Forskning

Klicka på knappen för att kika på ett samlat dokument med forskning om vattnet.

Trailer

Här kan du se en trailer om vattnet. Eller ring för att fråga mer.

Boka ett förutsättningslöst möte så berättar jag gärna mer
Image by Manki Kim

Hälsoförsäkra- Info och beställning

LEV 100% GIFTFRITT I KROPP & HEM

tillsammans med din hälsoförsäkring

SANNINGEN OM VÅRT KRANVATTEN

info & svar på alla dina frågor.

bottom of page