top of page
  We Repeat   What We     Don't       Repair

Vem är SOULRICH By Sandra? ✨

Sandra kallar sig stolt ”Den nya tidens terapeut och Ljusbärare”.

I samma takt som världen drastiskt förändras, understryker Sandra vikten för dem som arbetar med människor att bredda sina arbetssätt och hur de assisterar människor till ett rikt liv inifrån och ut. För henne är det holistiska synsättet, som omfattar sinne, kropp och själ samt universums mystiska koncept, extremt viktigt.

Hon har varit på sin spirituella inre resa i över 15 år, sedan hon själv blev mamma. Genom att identifiera och arbeta igenom sina egna trauman med sina föräldrar förstod Sandra snabbt att det är genom lidandet man kommer närmare medvetenheten. Och det innebär att ju mer vi skalar av de yttre falska identiteterna, projiceringarna från samhället, och de som stått oss nära från barndomen, desto närmare kan vi komma vår inre ”GUDOMLIGA” kärna där kraften, skönheten, kunskapen och visdomen redan vilar inom oss alla.

Genom att läka sina sår kommer man närmare kärnan - Själen!

Sandra har genom åren funnit magiska nycklar, verktyg och tekniker för hur man medvetet kan ändra perspektiv på sig själv och livet.

Hon har studerat psykosyntes, beteendevetenskap och blivit "Therapist of the new world". Den viktigaste utbildningen är dock hennes egen livsresa.

På senare år har Sandra förstått sitt livskall, som idag är hennes största passion, att i dessa nya tider guida andra själar till att finna sina inre gåvor och kraft för att leva ett autentiskt och rikt liv inifrån och ut.

Som holistisk coach arbetar hon med energikroppen, den fysiska kroppen, den mentala kroppen och det viktigaste är högre jaget (själen). För henne är alla delar lika viktiga aspekter som samverkar.

bottom of page